Jól működő modell

2019.07.22. 07:00

Megyénkben is nyílhat közösségi iroda 2020-ban

A tervek szerint 2019 végén, 2020 elején megnyitja kapuit a város első közösségi (coworking) irodája.

Vas Népe

Coworking: a professzionálisan felszerelt iroda

Fotó: Shutterstock

A coworking modell néhány éve indult világhódító útjára, amely a munkavégzés egy új, innovatív módját jelenti. A coworking egy professzionális módon felszerelt, minden igényt kielégítő iroda, amelyet több egymástól független, főként szellemi tevékenységet végző szabadúszó vállalkozó megoszt egymással.

Coworking: a professzionálisan felszerelt iroda Fotó: Shutterstock

A felszereltség magában foglalja a szélessávú internetet, a nyomtatás és szkennelés lehetőségét, teljes munkaidőben rendelkezésre álló recepciót, tea, kávé és egyéb frissítők korlátlan fogyasztását, akár 7/24-es belépést, zárható szekrényeket, tárgyalót, székhely-szolgáltatást, igény esetén könyvelést és üzletviteli tanácsadást – de ami a legfontosabb, egy baráti és szakmai közösséget, akik egymás üzleti tevékenységét segíthetik. A fővárosban, illetve szinte már az összes megyeszékhelyen szép számmal találhatunk közösségi irodákat, és egy fiatal, lelkes csapat most úgy véli, hogy a modellnek Szombathelyen is lenne létjogosultsága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában