25. évforduló

2018.11.11. 12:43

Negyedévszázados a Szombathelyi Rotary Club

A Rotary-mozgalom tagjai készek vállalni a humanitárius szolgálatot, szakmai és magánéletükben magas etikai alapelveket követnek. Arra törekednek, hogy a világban terjedjen a megértés és a jó szándék. Szombathelyen 25 éve működik Rotary Klub.

SZMK

Fotó: Cseh Gábor/szombathely.hu

Az eltelt évtizedek során a Markusovszky kórház mellett számos nevelési és oktatási intézménynek nyújtottak támogatást, Kőszegen számítógépet adtak át az SOS Gyermekfalu részére, az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Intézetben pedig a Mosonmagyaróvári Rotary klubbal közösen a tornaterem szőnyegezését oldották meg.

Fotó: Cseh Gábor/szombathely.hu

A jubileumi műsoron Pammer István elnök szólt a Rotary Nemzetközi Diákcsere Programról is, amelynek segítségével 15-17 éves, középiskolai tanulmányaikat még be nem fejezett fiatalok utazhatnak szerte a világba.

– A rotarysok tovább viszik Szent Márton szellemiségét – mondta dr. Puskás Tivadar polgármester. Hozzátette: egy társadalom akkor erős, ha vannak civil szervezetei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában