Kezdődik lapunk mozaikkereső játéka

2018.11.09. 07:00

Mozaikkereső – nyerjen egy Toyotát napilapja mellé!

Már csak néhány nap, és indul lapunk nagy karácsonyi mozaikkereső játéka. Aki szerencsés, már december közepére megnyerheti az ez évi ajándékát!

VN

Fődíjként három Toyota Yaris személygépkocsi is gazdára talál

Fotó: Vas Népe

Az előfizetés a bizalom jele, és ezért hálásak vagyunk azoknak az állhatatos olvasóinknak, akik gondoskodnak róla, hogy kedvenc lapjukat már a reggeli kávé mellett olvashassák. Ezért karácsony közeledtével ismét játékot hirdetünk, amelynek végén értékes nyereményeket sorsolunk ki. A játékban kizárólag azok az olvasóink vehetnek részt, akik december hónapban előfizetéssel rendelkeznek.

A játék november 16-án kezdődik, ezen a napon jelenik meg ugyanis a tévéműsor magazinban az a játékszelvény, amit a későbbiekben használniuk kell. Innentől kezdve 11 napon át minden lapszámban megjelenik egy mozaikkép egy darabkája, amelyeket sorban fel kell ragasztani a játékszelvényre. Az utolsó napon egy Joker mozaikdarab jelenik meg lapunkban, ezért azoknak sem kell kétségbe esniük, akik valamilyen ok miatt egy képdarabkát elmulasztottak (például a szél elfújta, vagy az eső eláztatta a postaládában az újságot). Ezzel a darabbal pótolni lehet a hiányzó mozai­kot, amely így összesen tíz darabból áll majd. A hiánytalanul kitöltött játékszelvényt december 7-ig kell beküldeniük a Mediaworks Hungary Zrt. címére, a 8200 Veszprém, Házgyári út 12. szám alá.

Fődíjként három Toyota Yaris személygépkocsi is gazdára talál
Fotó: Vas Népe

A sorsolás december 13-án történik, közjegyző jelenlétében. A beküldők között minden megyében kisorsolunk egy laptopot, egy iPhone 7-es telefont, egy 500 ezer forint értékű banki utalványt, egy robotporszívót és egy kétszemélyes wellnesshétvégét. Fődíjként pedig három Toyota Yaris személygépkocsi is gazdára talál. Hogy melyik háromban a 14 részt vevő megye közül, azt egy előzetes sorsolás dönti el.

A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható. Vágjanak bele, hiszen játszani mindenki szeret, nyerni pedig még inkább!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában