Erdélyi Rolika

2017.11.26. 16:28

Rolika nyolcéves és köszöni szépen, jól van

A napokban múlt nyolcéves Erdélyi Rolika, aki már nem akármilyen megpróbáltatásokat legyőzve ünnepli az életét, és köszöni jól van.

Kánya Dóra

Fotó: Rolika Facebook-oldala

 

Fotó: Rolika Facebook-oldala

– Elmondhatatlanul büszkék vagyunk Rolikára – kezdte Erdélyiné Szabó Andrea, Rolika édesanyja, aki hozzátette, a kisfiú jelenleg jó egészségi állapotnak örvend, csak kontrollvizsgálatokra járnak vele Budapestre és Debrecence, valamint egy speciális terápiára, ami sokat segített Rolika mozgásfejlődésén. Sokat erősödött, stabilabb lett, és már faltól falig is tud pár lépés egyedül megtenni. A jövőben is szeretnénk folytatni ezt a terápiát, hiszen az önálló járás a cél. Rolika nagyon kitartóan küzd, még ha vannak is napok amikor nehezebben megy neki, nem adja fel. Az óvodában kapja a fejlesztéseket, és ami az erőnkből telik, megtesszük érte itthon is – tette hozzá.

Rolika a héten töltötte be nyolcadik életévét, megtudtuk, ez a nap különlegesen telt. – Akkor fejezte be az idei utolsó rehabilitációt. Nagyon megható volt, ahogy ajándékokkal köszöntötték őt a sorstársai. Nagyon sok üzenetet, több mint ezer jókívánságot kaptunk, jó érzés átélni ezt a szeretetet, ami felé árad. Rolika rajong a Thomas-mesékért, a vonat mindig a kívánságlistán szerepel. Kapott most is mesekönyvet, társas játékot, munkagépet, kisautót, robotot is, amelyeknek kivétel nélkül nagyon örült – tette hozzá Erdélyiné Szabó Andrea, akitől megtudtuk, Rolika jövőre már iskolába megy, így szeretnék a számára legmegfelelőbb intézményt kiválasztani.

Fotó: Rolika Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában