Tündérszépek 2020

2019.09.12. 11:30

Sikeres vasi nők véleménye a szépségről – Görög Emese (VIDEÓ)

Hamarosan induló Tündérszépek szépségversenyünk kapcsán sikeres vasi nőket kérdezünk arról, számukra mit jelent a „szépség”. Ez alkalommal Görög Emesével, magyar bajnok labdarúgóval beszélgettünk.

Szalay Dávid

Fotó: Görög Emese

A szombathelyi Viktória FC és a magyar válogatott egykori középpályása azon futballisták egyike, aki a visszavonulása után nem a sport berkein belül találta meg a számítását. Görög Emese éppen a negyedik diplomáját készül befejezni, és pályaválasztási tanácsadó tanárként dolgozik a Vas Megyei Pedagógiai Szakszolgálatnál. Doktori képzését januárban abszolválta, következő célja a fokozat megszerzése. A sikeres vasi hölgynek határozott véleménye van a szépségről:

Legutóbb Szabó Viktóriát, a Polever Rúdtánc, Rúdfitness és Légtorna Stúdió vezetőjét kerestük fel a témával kapcsolatban.

Idén második alkalommal rendezzük meg Tündérszépek 2020 elnevezésű versenyünk. A jelentkezést júliusban már el is indítottuk. Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában