megrázó

2018.11.22. 09:27

Sokkoló fotók – Mi történt a pszichiátriai beteggel a szombathelyi kórházban? (Frissítve!)

Megrázó fotókat közölt csütörtökön este a közösségi oldalon a körmendi Holdosi Bernadett a nagynénjéről, Svajda Lászlónéról.

Vas Népe

Fotó: Illusztráció: Szendi Péter

A 41 éves nő pszichiátriai beteg, hozzátartozói szerint négy hete került a Markusovszky kórház pszichiátriai osztályára, ahonnan a hétvégén a sürgősségi osztályra szállították, a poszt tanúsága szerint azért, mert „félre nyelt evés közben, és víz került a tüdejébe” . Rokonai november 19-én, hétfőn látogatták meg, akkor már a tüdőgyógyászati osztályon kezelték. " target="_blank" rel="nofollow noopener">Holdosi Bernadett azt írja bejegyzésében: „szörnyű látvány fogadott bennünket, a nagynéném arca és szeme lila foltokkal volt tele, és fel volt dagadva a szeme, úgy, hogy az egyik szemével nem is lát.” A hozzátartozók most a végére akarnak járni a történetnek. A nő gondnoka, a saját lánya, Svajda Annamária annyit mondott: az édesanyám skizofrén, magatehetetlen, se védekezni, se bántani nem tud senkit. Az ügyben megkerestük a Markusovszky kórházat, dr. Káldy Zoltán orvos-igazgató választ ígért az ügyben. Amint megkapjuk, frissítjük cikkünket.

Frissítés:

10.15

Svajda Annamária reggel hívta a pszichiátriai osztályt, hogy érdeklődjön az édesanyja állapotáról. Azt a választ kapta, hogy nemrég átszállították a baleseti sebészeti osztályra. A traumatológián Annamária egy doktornővel beszélt, aki arról tájékoztatta: pápaszem hematómája van az édesanyjának (ilyenkor az egyik vagy mindkét szem körül kékes elváltozás, vérömleny figyelhető meg, de a szemben is lehetnek bevérzések), és azt is elmondta, hogy napokkal ezelőtt nem az osztályon esett el.

Kiemelt fotónk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!