visszaadta, de hogy!

2019.09.13. 08:06

Szombathelyi boltból lopott pénztárcát – Biztonsági kamera buktatta le

A biztonsági kamera buktatta le a pénztárcatolvajt az egyik szombathelyi áruházban még tavasszal. Vissza is adta az elemelt tárcát, csak „vékonyabban”, ezért pénzbüntetést kaphat.

Vas Népe

Fotó: pixabay

Lopás a vád a nő ellen, aki még áprilisban emelt el egy pulton felejtett pénztárcát az egyik szombathelyi áruházból – tájékoztatott a most készült vádemelésről Vassné dr. Szele Adrienn, a Vas Megyei Főügyészség sajtószóvivője. A tárcában 78 ezer forint, 90 euró és okmányok voltak.

A tárca tulajdonosa hamar észrevette, hogy meglopták, az üzletben pedig azonnal visszanézték a biztonsági kamera felvételét és a bolt egyik dolgozója felismerte a tolvajt. Online felvette vele a kapcsolatot, felszólította, hogy vigye vissza az ellopott erszényt. Részben teljesítette a kérést a tolvaj, csak „vékonyabb” lett a tárca: az okmányokat és 3500 forintot hagyott benne.

A Szombathelyi Járási Ügyészség azt javasolja a bíróságnak, hogy ítéljék pénzbüntetésre a tárcatolvajt azon felül, hogy adja vissza az elemelt összeget.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában