Az EP-választás tétje

2019.04.27. 07:00

Támogató aláírásokat gyűjt a Fidesz–KDNP

Támogató aláírásokat gyűjtött péntek délelőtt is a vásárcsarnoknál dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő és a Fidesz–KDNP szombathelyi tagjai: a miniszterelnök hétpontos akcióprogramjának aláíró íveivel várták a szombathelyieket.

VN

Szemben: dr. Puskás Tivadar, jobbra dr. Hende Csaba Fotó: UT

– Orbán Viktor miniszterelnök meghirdette hétpontos programját a bevándorlás ellen azért, hogy Magyarország magyar ország maradjon, és most itt, Szombathelyen ma is támogató aláírásokat gyűjtünk a miniszterelnök programja mellett – kezdte dr. Hende Csaba, az Ország­gyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője. A Fidesz–KDNP standját a szombathelyi vásárcsarnok előtt állították fel tegnap dél­előtt, már negyed óra alatt tucatnyian érkeztek és érdeklődtek – meg adták aláírásukat az ívekre.

Szemben: dr. Puskás Tivadar, jobbra dr. Hende Csaba Fotó: UT

– Örömmel számolhatok be arról, hogy nagyon szívesen és nagyon sokan csatlakoznak ehhez az aláírásgyűjtő kampányhoz, immár jóval több mint 10 ezer aláírást gyűjtöttünk össze. De nem állunk meg, mind a közterületeken, mind ajtóról ajtóra kopogtatva folytatjuk az aláírásgyűjtést a következő két hétben – mondta el dr. Hende Csaba. Tegnap délelőtt a helyi Fidesz számos tagja csatlakozott az ország­gyűlési képviselőhöz: mások mellett dr. Puskás Tivadar polgármester, Illés Károly alpolgármester, dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Ágh Ernő, Kántás Zoltán és Sátory Károly önkormányzati képviselők, valamint dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke. Egyúttal arra is kérték és kérik a szombathelyieket, hogy vegyenek részt az EP-­választáson.

– Óriási a tétje a május 26-i európai parlamenti választásnak – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő. – Csak reménykedem abban, hogy Európában a bevándorlásellenes erők előretörnek, ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy ez Magyarországon meg fog történni – tette még hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában