Szép és szerény

2019.12.02. 07:00

Thaiföldet is megjárta a 18 éves büki modell

Még csak 18 éves, de megjárta Thaiföldet Simon Virág. A büki modell nemcsak szép, de rendkívül szerény, kedves és szorgalmas, és akárcsak szülei, óvatosan és helyén kezeli a sikereit.

Bakos Ágnes

Szép és szerény

Fotó: Unger Tamás

Tavaly különdíjas lett, a legszebb 12 lány között mutatkozott be a Bükön rendezett Miss Alpok-Adria döntőben Simon Virág. A fiatal büki lány érdekes tapasztalatnak írta le a szépségversenyt, de modellkarrierje már korábban kezdetét vette.

– Ez még két éve kezdődött, közösségi médián keresztül találtak meg, majd belevágtam ebbe az egészbe, de nem bántam meg – összegezte a kezdetekről. Hamar felfigyeltek a szépségére az ügynöksége portfóliójában: a nyáron három hónapot töltött a világ másik végén. Thaiföldre utazhatott, fényképezőgépek és kamerák előtt mutatta meg magát, számos lehetőséget kapott, castingok során vett részt az első nagyszabású modellmegbízása heteiben.

– A budapesti modellügynökségem által kerültem ki Bangkokba, három hónapot töltöttem ott. A legtöbb napom fotózásokból állt, de volt időm szerencsére turistáskodni is. Az emberek nagyon kedvesek, segítőkészek a turistákkal, a parkok is gyönyörűek, tisztaság van – foglalta össze.

Szép és szerény
Fotó: Unger Tamás

A thaiföldi munka alkalmat adott Virágnak a szakmai és személyes kapcsolatépítés mellett az európaitól teljesen eltérő kultúra megismerésére. A thaiföldi hetek is naprakész és használható angol nyelvtudást feltételeznek – Virág ebben is szorgalmas, sőt, ebben képzeli el a jövőjét a büki modell. Most a Kanizsai Dorottya Gimnáziumban tanul, érettségizni fog májusban. Éppen ezért, a tanulás miatt nem utazott tovább Bangkokból, pedig folytathatta volna a külföldi munkák sorát, volt felkérés, lehetőség.

Thaiföldön három hónapot töltött a büki modell, Simon Virág
Fotó: VN/Simon Virág

De ahogy a szülei, Virág is nagyon tudatos: a tanulás az első, legfeljebb egy-egy hazai felkérésnek tesz eleget tanítási időben. Majd a jövő nyáron, ha ismét lesz lehetősége, megint útra kel, akkor már valószínűleg angol szakos egyetemistaként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában