Leadták, találták, lefoglalták, megunták

2019.10.17. 12:00

Tizenhárom gazdikereső a szombathelyi ebrendészeti telepen

Pamacs, Picur, Tabak, Sami, Bodri, Félőske, Vackor, Simon, Vazul és Jágó, valamint Ildikó: most ők a gazdára váró ebek a szombathelyi ebrendészeti telepen.

Bakos Ágnes

Fotó: pixabay.com

Pamacs drótszőrű keverék kan kutya, egy év körüli, a Pelikán parkban találták.

Pamacs

Picur labrador-vizsla keverék kan kutya, négy éves, volt gazdája: költözés miatt került be a telepre. Most már végleges otthont szeretne.

Picur

Tabak foxi keverék kan kutya, négy év körüli, a parkerdőben kóborolt, otthont szeretne.

Tabak

Samu staffordshire terrier keverék kan kutya, két év körüli, a Rumi úton találták. A külső ne riasszon el senkit: barátságos eb!

Samu

Ildikó közepes méretű keverék szuka kutya, egy év körüli, a Sorok utcában talált eb.

Ildikó

Bodri leadott pumi keverék kan kutya. Három éves, idős gazdája nem tudta ellátni, ezért keres neki új otthont.

Bodri

Félőske nem lett bátrabb az elmúlt kilenc hónapban, amióta az ebrendészet telephelyére került. Két év körüli, talált el. Foxi keverék és kan.

Félőske

Vackornak még most is jobb, mint eddig: rossz tartási körülmények miatt lefoglalt kutyus a staffordshire terrier keverék kan. A fajtához értő gazdát keres.

Vackor

Simon rottweiler keverék kan kutya, három éves. A gazdája külföldre költözött és magára hagyta az ebet. Felelősebb gazdát keres.

Simon

Vazul staffordshire terrier keverék kan kutya, másfél éves, az élete felét az ebrendészeten töltötte már. Mielőbb családi eb lenne...

Vazul

Jágó közepes méretű keverék kankutya. Matuzsálem: kilenc éves. Gazdája hónapokkal ezelőtt meghalt, ezért került az ebrendészeti telepre – élete utolsó éveire szerető gazdához költözne.

Jágó

Az ebekről az Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat telephelyén (9700 Szombathely, Hajnóczy u. 1.) ügyfélfogadási időben lehet érdeklődni.

Ügyfélfogadási idő: hétfő és csütörtök 11 és 15 óra között, péntekenként pedig 8 és 12 óra között.

Kiemelt fotónk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában