Díjakat is osztottak

2019.02.03. 20:00

Trinity és Morticia Addams egy helyen – Hollywoodi hangulat a Női Vállalkozó Egyesület bálján

Az Oscar-gálák miliőjét varázsolták a Pannónia étterembe a Női Vállalkozói Klub Egyesület farsangi bálján. A vendégek közül többen filmsztárok, csillagok jelmezébe bújtak.

B. Tóth Kata

Minden úgy történt, ahogy a szervezők a meghívóban fogalmaztak: a stílusos ragyogást és a fénylő sikerek hangulatát idézte meg, de a jókedvet és a játékosságot sem nélkülözte a Női Vállalkozói Klub Egyesület exkluzív szombat esti bálja, amelyet dr. Szabó Eszter Bernadett elnök nyitott meg.

A báli közönségnek levélben juttatta el jókívánságait az est fővédnöke, Zsámboki Marcell. A Magyar Táncsport Szakszövetség elnöke, a Magyar Táncművészeti Egyetem docense Az Év Női Vállalkozója díj jelöltjeinek sikereket, a győztesnek további eredményes munkát, a vendégeknek fergeteges hangulatot és áttáncolt éjszakát kívánt. Éppen hogy elhangzottak a köszöntők, amikor a díj három jelöltjét luxusautók szállították a bál helyszínére, vörös szőnyeg járt nekik, mint a legnagyobb sztároknak.

Fotó: Horváth Balázs/Vas Népe

Elsőként Trinity érkezett a Mátrix filmből, vagyis dr. Mester Ildikó farmakológus, szakgyógyszerész. A következő autóból Bartucz Klára lakberendező szállt ki az éjszaka gótikus megjelenésű, vámpírszerű asszonyaként, az Addams Family Morticiájának szerepében.

A két fehér után egy fekete kocsiból mintha Meryl Streep lépett volna ki a Mamma Miából, valójában Markó Éva sminkmester érkezett. Mielőtt a terembe léptek, a közönség a Fever Dance Group Hollywood aranykorát idéző nyitótáncával hangolódott.

Tavaly alapította Az Év Női Vállalkozója díjat az egyesület. Vasi székhelyű, működésű, egyéni vagy társas formában, a kkv-szektorban tevékenykedő női vállalkozókat, évente egyet ismernek el a díjjal. Olyan nőt, aki kiemelkedő, példaértékű vállalkozói tevékenységével alkotó folyamatot jelenít meg, ami a közösség elismerésére tarthat számot.

 

Kiss Katalin, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, a MAM Hungária Kft. ügyvezető igazgatója ismertette a jelölés folyamatát és adta át a díjat. Mint mondta, először az egyesület tagjai javasoltak jelölteket, majd a tagok szavaztak, és az első három helyezett jutott tovább. A végső döntés öttagú bírálóbizottság kezében volt, titkos szavazással dőlt el a győztes személye. Az Év Női Vállalkozója az idén dr. Mester Ildikó Virág lett, akinek a szépségiparhoz kapcsolódik a vállalkozása. S. Horváth Ildikó A három grácia című grafikáját, szépségápolási utalványt, hétvégi élményvezetést és bort kapott a díjjal.

Fotó: Horváth Balázs/Vas Népe

– Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen nívós mezőnyben nyerhettem – mondta, és a Mátrixból idézett: „Ha lemondunk a vágyainkról, éppen azt tagadjuk meg, ami emberré tesz.” Különdíj is gazdára talált az idén: ezt az egyesület egyhangú elnökségi döntése alapján Dévai Boglárka Európa-bajnok tornász kapta. A díjjal kiemelkedő sportteljesítményét, sportolói és emberi kvalitását ismerték el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában