Szépségverseny

2019.07.30. 14:28

Tündérszépek 2020: Maszlov Zsüliett mesélt az előző versenyen szerzett élményeiről (Videó)

A 18 éves kőszegi lány jelentkezésre buzdít mindenkit.

vaol.hu

Fotó: VN-archív

2019-ben indítottuk útjára szépségversenyünket, melyet Tündérszépek névre kereszteltünk. Nagy népszerűségnek örvendett, mind a jelentkezők, mind olvasóink körében, ezért ahogy arról már korábban hírt adtunk, újra megrendezzük a versenyt. A jelentkezést már a múlt héten el is indítottuk. Könnyen lehet, hogy éppen Te leszel az, aki a végén elnyeri a címet. Ehhez azonban hosszú, de rengeteg élményben gazdag út vezet, amit több szempontból is érdemes lesz végigjárni.

Ugyan az előző szezonban nem Vas megyéből került ki az országos verseny győztese, most ismét azzal a céllal vágunk bele a versenybe, hogy bebizonyítsuk, nálunk élnek az ország legszebb hölgyei!

Lehet saját portfólióval is jelentkezni, de profi fotósaink is elkészítik. A képen Maszlov Zsüliett portfóliója készül.
Fotó: Horváth Iza

Az előző szépségversenyhez képest több újítás is történt, amikről a verseny leírásánál beszámoltunk. A legfontosabb talán, hogy a döntőbe jutott lányok egy felkészítőtáborban is részt vesznek a finálé előtt, ami szintén egy életre szóló élmény lehet.

Legutóbb Sipos Luciával beszélgettünk a szépségverseny előző szezonjában szerzett tapasztalatairól, ám ezúttal egy másik megyei döntőst, Maszlov Zsüliettet kérdeztük, hogyan emlékszik vissza arra az időszakra? A 18 éves kőszegi lányt a szakmai zsűri juttatta tovább a Tündérszépek regionális fordulójába. Zsüliett videóban elevenítette fel a szépségversenyről őrzött emlékeit, és tanácsot is adott:

Aki szeretne Zsüliettéhez hasonló élményeket szerezni, annak nincs más dolga, mint jelentkezni a versenyre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában