Színesebbek lennének

2019.05.22. 07:00

Vas megyéből kettő iskolai közösség verseng falfelületei megújításáért

Az országban 83, azok között Vas megyéből kettő iskolai közösség verseng falfelületei megújításáért. A vasváriak már több mint ezer szavazatot gyűjtöttek, a szombathelyiek voksainak száma közelít a négyszázhoz.

Bakos Ágnes

Van mit színezni a vasvári zeneiskolán, éppen ez acél

Fotó: VN/VZ

Az országban 18 megyéből 83 pályázatot küldtek a Let’s Colour Településszépítő Egyesület idei felhívására, amelynek keretében 800 négyzetméter beltéri vagy kültéri falfelület kifestésére elegendő festéket nyerhetnek a pályázók. A szavazás elindult, a következő körbe a kategóriánként három legtöbb szavazatot kapott projekt jut majd be. Mindkét kategóriában van Vas megyei versenyző, a tízezer fő alatti, valamint a tízezres lélekszámot meghaladó települések között is. Ez utóbbiak között van versenyben a Szombathelyi Neumann János Általános Iskola. A bemutatkozásukban azt írják: az iskola külseje megszépült egy európai uniós pályázatnak köszönhetően, most a belső terek színesítésével „fejeznék be” a szépítést.

Van mit színezni a vasvári zeneiskolán, éppen ez acél
Fotó: VN/VZ

Versenyben van a Vasvári Zenei Alapfokú Művészeti Iskola is, az épületük lépcsőháza és folyosója vár színesítésre. Május 31-éig lehet szavazni, az eredményhirdetés június 3-án lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában