Mégsem lehet Molnár Miklós a Vasivíz vezére?

2019.11.15. 14:15

Vasivíz-ügy: Féljen, vagy éljen Szombathely? – kérdezi a civil jogász nyílt levelében

Mind a cégvezetőnek, mind a helyetteseiknek egyaránt rendelkezniük kell az előírt 5 éves víziközmű-szolgáltatásban szerzett szakmai tapasztalattal – legalábbis a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal állásfoglalása szerint. Az állásfoglalást dr. Szendrő-Németh Tamás szombathelyi jogász kérte a hivataltól, osztotta meg közösségi oldalán, majd nyílt levélben kért tájékoztatást a városvezetéstől azzal kapcsolatban, hogy Molnár Miklóst politikai alapon akarták-e kinevezni.

Vas Népe

Elzárják a vízcsapot? A városházi döntéshozókon múlik, hogy elveszti-e víziközmű-szolgáltató engedélyét a vasi cég. Amennyiben igen, a társaság állami felügyelet alá fog kerülni és beolvad a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt-be

Fotó: VN-Archív/Unger Tamás

Pont egy hete számoltunk be arról, hogy bár sokan tényként kezelték, rendeleti akadálya lehet annak, hogy Molnár Miklós a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója lehessen. Az előzmények IDE kattintva olvashatóak!

Ezt több, az új városvezetéshez közelálló helyi honlapon is próbálta cáfolni a városvezetés. Szendrő -Németh Tamás szerint hibás a városvezetés jogértelmezése. Szendrő nyílt levélben kéri számon Nemény András polgármestert, az alpolgármestereket és Molnár Miklóst.

 

Dr Szendrő-Németh Tamás blogja

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában