Westwerk Művészeti Alkotóműhely és Kulturális Egyesület

2017.10.13. 22:11

Zajkeltés a Westwerknél

Megint köztéri akciót tervez a közösségi alkotásra fölesküdött szombathelyi Westwerk Művészeti Alkotóműhely és Kulturális Egyesület.

VN

Fotó: Unger Tamás

 

Fotó: Unger Tamás

Volt már főszereplő a víz, volt már főszereplő a liszt, most zajkeltésre készülnek a „westwerkesek”, akik között van építész, festőművész, fotográfus, textiltervező, szobrász, tipográfus, grafikus – és ez a sokféleség nemcsak az együttműködés új útjait nyitja meg, vagy a kísérletezőkedvnek ad jókora lökést, hanem annak bizonyítására is módot ad, hogy a művészet „komplex rendszerként” szemlélhető. Hogy a zajkeltés pontosan hol és mikor várható, egyelőre maradjon titok, mindenesetre nem árt az általános városi zajban résen lenni: ki tudja, hol bukkan föl váratlanul az az izgalmas szerkezet, amelyet a műhely tagjai tegnap a művészeti szakgimnáziumban állítottak össze először. Most mondjuk azt, hogy a puding próbája az evés? Képünkün: Pálfi Gyöngyvér, Söptei Eszter és Bakucz András.

Fotó: Unger Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában