Új standok is lesznek

2019.05.07. 07:00

Zajlik a celldömölki piacfelújítás

Látványos szakaszában van a celldömölki belvárosi piac felújítása. Bár a közlekedés a környéken nehéz – különösen esős időben –, az út helyén átmenetileg tátongó gödrök hamarosan eltűnnek.

Vas Népe

Holdbeli táj a celli piacnál

Fotó: Szendi Péter

Továbbra is az évtizedek alatt megszokott nyitott formában várja majd a piac az árusokat és a vásárlókat: zajlik az építkezés a környéken. Megújul a piac tetőszerkezete, új, mobilizálható standok is készülnek. A piac közvetlen szomszédságában áll a Soltis Lajos Színház, amelyhez mind a külcsín, mind a belbecs alapján szintén sokkal jobban passzol majd a megújult vásártér; amely az ígéret szerint akár szabadtéri előadások bemutatására is alkalmas lesz. És bár a Koptik Odó utca bejáratánál tilos a behajtás – a színház és a rendőrség nehezen megközelíthető –, hamarosan, a tervek szerint május végére, változik a helyzet. Felvételünk még a Koptik Odó utcai holdbeli tájat mutatja – a színházépülettől karnyújtásnyira.

Holdbeli táj a celli piacnál
Fotó: Szendi Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában