Külföld

2009.01.06. 07:11

Afrikába indult három kisgyerek

<b>Hannover</b> - Három kalandvágyó gyerek megunta a telet, becsomagolt, és elindult Afrikába - a rendőrségnek már a németországi Hannover főpályaudvarán sikerült meghiúsítani tervüket.

nincs nev

A hannoveri rendőrség hétfői bejelentése szerint a gyerekeknek - egy öt-, egy hat- és egy hétévesnek - elegük lett a fagyos télből, és úgy döntöttek, hogy melegebb vidékre utaznak. Afrika lett volna a végcél, és még a távolabbi jövőre is voltak elképzeléseik. A kisfiú és az idősebbik kislány összeházasodott volna Afrikában, és a lány húga, a csoport harmadik tagja vállalta a tanú szerepét. 

A hannoveri rendőrség szóvivője azt is elmondta, hogy a gyerekek három bőröndöt is telepakoltak élelemmel, no és persze a fürdőruhákat, napszemüvegeket sem hagyták volna otthon, sőt, még egy felfújható gumimatracot is becsomagoltak. 

A gyerekek ezután villamossal mentek a hannoveri központi pályaudvarra, és éppen felszállni készültek a reptéri vonatra, amikor a szülők által riadóztatott rendőrök elkapták őket - írja a Hírszerző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!