Külföld

2009.04.15. 04:41

Vállaljon nyári munkát az amerikai titkosszolgálatnál!

USA - Unja a fűnyírást, nem szeret kávét felszolgálni az irodában? <i>Dennis Blair</i> amerikai nemzeti hírszerzési igazgató ennél sokkal eredetibb nyári munkát ajánl az idén a diákoknak: kémtanoncot játszhatnak két hétig.

nincs nev

A Blair felügyelete alá tartozó titkosszolgálatok helyi idő szerint kedden tették közzé felhívásukat, amely szerint harminc fiatalt várnak nyári gyakornoknak. 

Az alkalmazás feltétele az amerikai állampolgárság, s a betöltött 21. életév. Elvárják tőlük azt is, hogy okosak és motiváltak legyenek, jó tanulmányi eredményekkel kell rendelkezniük, és át kell esniük egy biztonsági ellenőrzésen is. 

A szerencsés kiválasztottak konferenciákon vesznek majd részt, tanulmányutakat tesznek kormányzati hivatalokban és hírszerzési munkát végeznek a hírszerző közösségből kiválasztott elemzők felügyelete alatt - ígérte a felhívás. 

A kémtanoncoknak szállást és étkezést, munkaeszközöket biztosítanak, útiköltségeiket fizetik és még ezer dolláros fizetség is üti majd a markukat. 
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!