Külföld

2010.03.17. 13:14

Péniszével támadt a rendőrnőre a részeg férfi

A 28 éves, litván Marium Varinauskas saját péniszével próbálta az intézkedő rendőrnőt az arcán eltalálni. A férfi - állítása szerint - annyira részeg volt, hogy semmire sem emlékszik. Hatszáz fontos bírságot szabott ki rá a hatóság.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az eset Nagy-Britanniában történt, a férfire saját barátnője hívta ki a rendőröket, mivel részegsége miatt már nem bírt vele. A litván férfi magatehetetlenül, egy alsónadrágban ült a foteljében -írja a blikk.hu

"A vádlott széttárta lábait és elkezdett a rendőrnő felé csapkodni férfiasságával, megpróbálta a nő arcát eltalálni, aki azonnal elhárította a szokatlan támadást" – mondta Elaine Lynch ügyész.

A vádlott rendkívül ittas állapotban volt. Elmondása szerint semmire sem emlékszik, de elfogadja az ellene felhozott vádakat. Ennyire részeg még sohasem volt, de természetesen nem akar kibújni a felelősség alól, és elnézést is kér a viselkedéséért. Nagyon sajnálja, ami történt" - mondta a férfi ügyvédje.

A litván fiatalembernek a bocsánatkérés ellenére felelnie kell a tetteiért.

Forrás: Blikk, BBC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!