Külföld

2011.11.29. 09:50

Gyanús vérnyomok: levágatta kezét a biztosítási pénzért

Levágatta bal kézfejét egy tajvani férfi, majd pedig, hogy jogosult legyen biztosítási kártérítésre, azt állította, hogy három rabló csonkította meg gyűrűje és értékes órája megszerzése végett.

MTI

Az 59 éves férfi Kínában vagdosta úgy össze a kezét, hogy az ottani orvosok nem tudták megmenteni, és amputálni kellett. Hazatérve Tajvanra nem vitte magával kézfejét: azt állította, hogy a kínai rendőrség nem adta vissza neki.
   
A férfi biztosítója gyanúsnak találta a dolgot, és kiderítette, hogy a tetthely közelében talált késen rajta voltak a férfi ujjlenyomatai, továbbá bizonyítékot lelt arra, hogy a kést maga a sértett vásárolta egy közeli boltban. Ráadásul a helyszíni vérnyomok fájdalomcsillapítót tartalmaztak.
   
Mielőtt Kínába utazott, a férfi magas összegű, 200 millió forint értékű biztosítást kötött, amelyből feltehetően egy fillér sem üti a markát, sőt nagy valószínűséggel börtönbe kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!