Külföld

2012.01.18. 11:09

Két UFO-észlelés egy héten belül Nagy-Britanniában (fotók)

Két titokzatos, fényes repülő tárgyat fényképezett le egy szemfüles brit férfi január 6-án Catham felett. Ugyanezen a héten Essex felett is hasonló jelenséget kaptak lencsevégre a hajnali órákban. UFO-invázió a brit légtérben?

Vas Népe

Egy héten belül kétszer is láttak UFO-t Nagy-Britannia légterében. A jelenségről fotókat is készítettek.

Az első kép január 6-án, Catham-nál készült. A 21 éves Ernestas Griksas a háza fölött látta meg a két fényesen ragyogó repülő tárgyat: "Két fehér fényes tárgy repült el fölöttünk. Az egyik fényesebb világított, a másik halványabb volt, vagy lassabban repült."

Néhány nappal később Josh Cummins autókereskedő munkába menet látott négy fényes repülő tárgyat az égen: "Majdnem árokba borultam, amikor megláttam az égen a repülő tárgyakat. Félrehúzodtam, és a telefonommal készítettem fotót. Körülbelül 15 másodpercig lebegtek az égen, majd eltűntek. Én sosem hittem az UFO-kban, de most elbizonytalanodtam."

Nick Pope szakértő a képek minősége alapján nem tudta biztosan megerősíteni, hogy UFO-kat láttak-e a szemtanúk. Az viszont biztos, hogy egyre többen jelzik Nagy-Britannia ezen területein, hogy UFO-t láttak.

Forrás: DailyMail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!