Külföld

2012.08.24. 12:14

Berlusconi depressziós, visszatér a politikába és a szeretője gyereket vár tőle

Berlusconi a gyermekem apja - jelentette be Sabina Began színésznő az Il Fatto Quotidiano olasz napilap pénteki számában, amelynek a volt kormányfő depressziójáról és politika terveiről is beszámolt.

MTI

"Csodálatos, rendkívüli, superman" - jellemezte Silvio Berlusconit a bosnyák-német származású, 38 éves Sabina Began, aki a nyár elején még titkolta, most viszont nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan világra jövő gyermeke apja a négyszeres volt olasz kormányfő. "Lefeküdtem vele" - mondta a Méhkirálynő művésznevű Began. A magát színésznőnek valló, de Olaszországban elsősorban escort-hölgyként ismert Began Berlusconi válása után jelent meg a nyilvánosság előtt. Interjúkban hangoztatta, hogy Berlusconi szeretője volt, majd 2008-2009-ben ő toborozta a lányokat a miniszterelnök szardíniai villájában és római palotájában rendezett partikra. Began az Il Fatto Quotidianónak elmondta, hogy a szeptemberben 76 éves Berlusconi ledobta felesleges kilóit és kiváló formában van, közérzete azonban nem optimális.

"Nagyon depressziós" - fogalmazott Began, aki szerint Berlusconi vérét az őt körülvevő és kizsákmányoló "nőcskék" szívják. "Egy bizonyos korban nem esik jól, ha az egész világot telekürtölik viselt dolgaiddal" - mondta Began hangsúlyozva, hogy Berlusconi kész a politikai visszatérésre. "Szuperdepressziósnak" nevezte Berlusconit szintén az Il Fatto Quotidiano oldalain Vittorio Feltri, az Il Giornale napilap volt főszerkesztője is. Feltri azt mondta, Berlusconit 25-30 másodperces dührohamok szállják meg. Ennek ellenére esze ágában sincs utódot találni, ismét ő akar lenni a jobbközép miniszterelnökjelöltje. Már megvan az új párt neve is: Grande Italia (Nagy Olaszország) lesz - jelentette ki Feltri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!