Külföld

2016.11.21. 10:04

270 kilós traktorkerék esett rá, mégis túlélte

Már az is csoda volt, hogy túlérte, de amit elmesélt

2013-ban nagy tragédia érte a Kordiak családot. Hétéves kislányuk az udvaron játszott, majd megpróbált felmászni édesapja traktorára, de az egyik kerék nem volt jól rögzítve, ráesett, és összezúzta az arcát. Édesapja azonnal odafutott hozzá, és a csodával hatásos módon sikerült leemelnie róla a 270 kilós kereket. Kiabálására kijött a kislány édesanyja is a házból, majd az apa versenyfutásba kezdett az idővel, hogy minél hamarabb kórházba érhessen vele. Egyik kezével szorította szétnyílt arcát, míg a másikkal fogta a kormányt, úgy vezetett.

Csak remélni tudta, hogy kislánya túléli a szörnyű balesetet.

A kórházban az orvosok már azt is csodának tartották, hogy a kislány életben volt, mire az apa beért vele, mert az arcában lévő csontok teljesen összezúzódtak. Miközben kómában volt, az orvosok mindent megtettek érte. Amikor Amber Rose felébredt, elmondta, miket tapasztalt „odaát”. Állítása szerint „lebegett a mennyország felé”, ahova „fehér fény és ismétlődő imák vezették.” Azt is mondta, hogy kilépett a testéből, és felülről látta, hogy az apja leszedi róla a kereket. Amber azért döntött úgy hogy visszatér, mert nem akarta, hogy a családja szomorú legyen.

Azt is hozzátette, hogy boldog volt a mennyországban. Látta a családját, és képes volt érezni a bánatukat és szívfájdalmukat. Ekkor döntött úgy, hogy visszatér.

A sokgyermekes család a kislány kezelési költségeire gyűjt. Az orvosok nem tudnak minden csontot rendbe hozni rajta, ahogy az arcát sem teljesen. Az agya és szervei is sérültek a kislánynak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!