Külföld

2009.03.19. 05:55

Elhunyt Natasha Richardson

Kanada - Síbaleset okozta sérülés miatt elhunyt Natasha Richardson brit színésznő - a halálhírt férjének, <i>Liam Neesonnak</i> a szóvivője közölte.

nincs nev

A 45 éves Natasha Richardson hétfőn esett el, miközben síleckét vett a quebeci Mont Tremblant síparadicsomban. Bár a sérülésnek semmi nyoma nem volt, tapasztalt sítréner kísérője ragaszkodott hozzá, hogy nézesse meg magát egy orvossal. 

A színésznő egy órával később lett rosszul, egy közeli kórházba szállították, állapota később válságosra fordult - közölte az Origo. 

Natasha Richardson színpadi színészként szerzett leginkább elismeréseket, 1998-ban megkapta például a rangos Tony-díjat. Férjével, a szintén színész Liam Neesonnal 1994-ben házasodtak össze. 

Natasha Richardson édesanyja, Vanessa Redgrave is ismert színésznő, rengeteg filmben szerepelt és többszörös díjnyertes. Anya és lánya együtt játszott a Koltai Lajos Este című filmjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!