Külföld

2010.10.16. 07:19

Obama féltestvérének harmadik felesége egy tinédzserlány

Barack Obama egyik kenyai, eddig is többnejűségben élő féltestvére feleségül vett egy újabb nőt, aki több mint három évtizeddel fiatalabb nála - jelentette pénteken az amerikai média.

MTI

 Az 52 éves, muszlim vallású Malik Obama feleségül vette a 19 éves Sheila Anyangót, aki a továbbtanulás helyett inkább a házasságot választotta. A hír az egyik kenyai televíziótól származik, amely rejtett kamerával készített felvételt az amerikai elnök kenyai féltestvéréről, amint éppen a legújabb asszonyáról nyilatkozott.
    
A házasság időpontjáról nem számoltak be a jelentések. A fiatalasszony anyja, Mary Aoko Ouma elmondta, hogy a lánya már két éve is férjhez akart menni Malik Obamához, de akkor még meg tudta ezt akadályozni.
   
Barack Obama apjának hat gyermeke született a szülőhazájában, Kenyában. Az ország törvényei egyébként megengedik a poligámiát, amennyiben az megfelel a házasságban élők vallásának és kulturális hagyományainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!