Külföld

2017.04.28. 13:16

Sokkolóval akarta rávenni fiát a tanulásra

Gyermekbántalmazás vádjával tartóztatta le a rendőrség a 49 éves férfit.

Az eset akkor került a rendőrség tudtára, amikor az arizonai kisfiú fura sérülésekkel a vállán ment az iskolába. A hegek feltűntek az egyik tanárnak, aki riasztotta a rendőrségnek - írja az AZFamily.com.

A fiú elmesélte, hogy apja többször is a sokkolóval büntette, amiért nem volt hajlandó elkészíteni a házi feladatát vagy egyszerűen csak rosszul viselkedett. Mindezt közel egy éve folyamatosan alkalmazta, ám az utóbbi időben egyre durvábban bánt fiával.

A 49 éves Darryl Ingram-et április 21-én tartóztatta le a rendőrség. A bírósági dokumentumok szerint, az utolsó alkalommal a férfi kétszer 30 másodpercig a gyerek lábához, majd kétszer 30 másodpercig a vállához nyomta az eszközt.

A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy pusztán nevelő célzattal használta a sokkolót. Azt akarta fiának megmutatni, hogy mennyire fájdalmas és hogy soha ne használjon ilyet.

Az szomszédokat teljesen megdöbbentette az eset. A korábban a légierőnél szolgáló Ingramet mindenki nyugodt, rendes embernek ismerte, aki mindig segít környezetében élőknek. Abban egyetértettek, hogy a férfi kisebbik fia nagy csibésznek számít a környéken, de ezt a nevelést ők is túlzásnak érezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!