Külföld

2008.10.04. 05:50

Megtalálták az Amerikában eltűnt diáklányt

<b>USA</b> - Megkerült az az Amerikában eltűnt magyar diáklány, akit szülei hetek óta magánnyomozóval kerestettek. Lefogyott, de jól van, a hétvégén utazik haza – adta hírül a Magyar Televízió.

nincs nev

Tímár Natália tavaly utazott ki cserediákként egy oneontai családhoz, ahonnan néhány nappal esedékes hazautazása előtt, idén nyáron eltűnt. 

A szülők egy magyar származású amerikai magánnyomozót fogadtak fel lányuk felkutatására, aki a napokban New Yorkban akadt a lány nyomára. Tájékoztatások szerint rossz környékre került. A lány viselkedésével a cserediákok számára szigorú feltételeket szabó Rotary Klub nem volt megelégedve, és idő előtti hazautazását javasolta. Natália azonban nem akart visszatérni Magyarországra. Összebarátkozott egy helyi fiúval, akivel eltűnt. 

A nemrég előkerült lány számára a New York-i konzulátuson kiállították az ideiglenes útlevelet. A hétvégén hazautazik, lefoglalták repülőjegyét, átmenetileg a nyomozó családjánál kapott szállást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!