Külföld

2012.03.30. 08:28

Videó: Fiona szívszorító története

Fionát az utcáról mentették meg. Egyik szemére sem látott, és nagyon rossz bőrbe volt, amikor rátaláltak. Nézze meg a megható történet videóját!

Vas Népe

Az állatmentőkhöz érkezett egy telefonhívás Mary Chatmantől Los Angeles déli részéről, hogy látott egy nagyon rossz állapotban lévő kiskutyát az utcán. Először sehol sem találták a kutyust a megadott területen. Aztán egy sarokban megbújva megtalálták.

Az állatmentők hamar felismerték, hogy a kutya mindkét szemére vak. Óvatosan közeledtek hozzá. Hagyták, had barátkozzon meg először a szagukkal.

A kutya nagyon meg volt rémülve. Az állatmentők lassan közeledtek hozzá. A simogatás teljesen szokatlan volt számára.

Egyikőjük magához vette, és úgy döntött, Fionának fogja hívni.

Első útjuk az állatkórházba vezetett. Szőrét le kellett borotválni, mert teljesen ápolatlan volt. Ennyi bolhát kutyában még sosem láttak. Ezután jöhetett egy alapos fürdés. A kutya mindent nagyon jól viselt. Egy puszival meg is köszönte a gondoskodást.

Néhány nappal később vissza kellett menni a doktorúrhoz kontrollra. Az orvos is megállapította, hogy a kutya mindkét szemére vak, azonban egy műtét segítségével az egyik szemét meg tudja gyógyítani.

Másnap érte is mentek, és a kutyus remekül érezte magát. Az egyik szemére látott! Örömében csóválta a farkát, hazafelé pedig vidáman nézelődött ki az autó ablakán. Hosszú idő után újra látta a világot.

Az étvágya is jó volt. A kedvéről nem is beszélve. Vidáman ugrándozott.

Hogy a történet igazán happy enddel érjen véget: Fiona szerető gazdikhoz került.

A megható történetről készült videót itt nézhetik meg:

Videó: Fiona megható története

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!