Kultúra

2008.11.28. 03:29

A számlát mi álljuk!

<b>Szombathely </b> - Már nemcsak a felkészülésben nyújtunk segítséget, velünk élesben tesztelheted tudásodat is! Válaszolj a leckékhez tartozó kérdésekre, és startolj rá a nyereményekre!

Vas Népe

Most ismertetjük a fontos tudnivalókat a játékkal kapcsolatosan.

- Csak az vehet részt a tudáspróbákon, aki már legalább egy tantárgyból felíratkozott hírlevelünkre.

- Az Érettségizz Tudáspróba oldalon jelszavas regisztráció szükséges, melyhez a hírlevél igénylésekor megadott e-mail címedet írd meg, hiszen ez alapján van lehetőség arra, hogy azonosítsunk.

- A tesztek kitöltéséhez alapfeltétel a kötelező adatok hiánytalan kitöltése.

- A tesztkérdéseket a megjelenésüktől számított egy héten belül kell megválaszolnod.

Ha készen állsz a tudáspróbára, kattints a www.erettsegizz.hu/teszt/index.php linkre. A regisztrálók között hetente könyvutalványt sorsolunk ki 5 ezer forint értékben, havonta pedig 50 ezer forintig meglepetés ajándék talál gazdára. A játékban osztályok is részt vehetnek, erre a csapatversenyre az akció végén áprilistól lehet majd jelentkezni.

Közülük egy elviheti majd a főnyereményt: az érettségi után egy ötvenfős bankettet szervezünk júniusra, ahol nektek csak a jó hangulatról kell gondoskodnotok. A számlát természetesen mi álljuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!