Kultúra

2010.07.06. 10:35

Lezárul a Hannah Montana történet

Az amerikai tévénézők július 11-től láthatják a Hannah Montana című gyerekeknek, tinédzsereknek szóló sorozat utolsó évadát, amelynek befejező epizódját jövő tavasszal vetítik a Disney csatornán.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A hírt Miley édesapja, a jól ismert Billiy Ray Cyrus jelentette be. Az apa szerette volna már a harmadik évad után rövidra zárni a történetet, de Miley ragaszkodott a szép befejezéshez.

 

Egy bizonyos: a Hana Montana sorozat hatalmas lavinát indított el a világ szinte minden országában. Az ő hatására sok hasonló tv-s produkció is született (például a Jonas Brothers vagy a High School Musical első epizódja).  A készítők nagyot dobtak annak idején a sorozattal, hiszen rájöttek, hogy a 16 év alatti fiatalokat is érdeklik a zenés filmek.

A Hannah Montanát alakító 17 éves Miley Cyrus - aki a sorozat szerint egy kettős életet élő kamaszlány - más szerepben is szeretné kipróbálni magát. Cyrus már el is kezdte a váltást:  Az utolsó dal (The Last Song) című filmjét tavasszal mutatták be a mozikban, és már Magyarországon is játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!