Kultúra

2010.12.17. 11:14

Burlesque - forró filmpremier Londonban

2011 februárjában érkezik a mozikba Christina Aguilera és Cher zenés-táncos filmje, a Burlesque (Díva). A londoni premieren nem volt hiány látványosságból, s Immodesty Blaize gondoskodott a megfelelően nagy visszhangról is.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ali (Christina Aguilera) vidéki lány, aki az álmok városába, Los Angelesbe költözik, hogy gyönyörű, egyedi hangjával valósítsa meg álmait. A felvételi nem sikerül neki a The Burlesque Lounge-ban, ígyTess (Cher) klubjában kezd el dolgozni pincérnőként. Nem adja fel a harcot, és tovább dolgozik a sikerért, s közben persze a szerelem sem kerüli el. A mű inkább tartozik a könnyű esti szórakozás kategóriába, mint az Oscar-gyanús filmek közé, ám rendkívüli látványban - előre láthatólag nem lesz hiány így sem.

A londoni premiert nem bízták a véletlenre a szervezők: Immodesty Blaize táncosnő és burleszk-színésznő szórakoztatta az egybegyűlteket kihívó táncával. A prominens személyiségek jelenléte mit sem zavarta az érdeklődőket, a rendkívül forróra sikerült fellépés viszont meglehetősen nagy port kavart.

Rendező: Steven Antin
Szereplők: Cher, Christina Aguilera, Eric Dane, Cam Gigandet, Julianne Hough, Peter Gallagher, Alan Cumming, Kristen Bell, Stanley Tucci
Zene: Christophe Beck
Forgalmazó: Intercom
Hazai bemutató: 2011. február 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!