Kultúra

2011.04.15. 08:33

Szipál Márton és Pető Tamás képei kalapács alatt

Árverésre kerül Szipál Márton és Pető Tamás több műve is, s a befolyó összeggel a Markusovszky Kórház koraszülött osztályát támogatják a művészek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Szipál Martin és tanítványainak fotókiállítása valamint Pető Tamás festőművész tárlata keretében közel háromszáz kép tekinthető meg a Szombathelyi Képtárban 2011. április 29-ig.

A kiállított műveket aukció keretében - értéküknél jóval alacsonyabb áron - értékesítik a művészek, s a befolyó pénzösszeget a Szombathelyi Markusovszky Kórház koraszülött osztályának ajánlják fel.

Az aukció katalógusa elérhető a Szombathelyi Képtár portáján. (A katalógusért árával szintén a koraszülött osztályt támogatják az érdeklődők.)
 
Az aukció zárására 2011. április 29-én (pénteken) a Szombathelyi Képtár kiállítótermében kerül sor. A képek vételárának kifizetése a zárás napján esedékes (14.00-18.00 óráig). Amennyiben több jelentkező pályázik egy képre, úgy az aukció lebonyolítása a helyszínen történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!