Kultúra

2011.05.17. 14:01

Aranyeső, mosolydíj a sárvári mazsoretteknek

A Kőszegen megrendezett Országos Mazsorett Fesztiválon nagy sikert arattak a sárvári mazsorettek, elnyerték a Mosolydíjat.

Benkő Gábor

A Jurisich-vár felújítása miatt a Brenner Közösségi Ház udvarán vonultak fel a mazsorettek a ragyogó napsütésben. Számos településről, az ország különböző városaiból érkeztek a lányok: Kapuvárról, Csepregről, Törökbálintról, Sárvárról. A sárvári mazsorettek változatos, látványos, lendületes koreográfiáit a közönség és a szakmai zsűri egyaránt elismeréssel díjazta.

Eredmények: I. korcsoportban: Sárvár Városi Gyermek Mazsorett Csoport arany oklevél (Csoportvezető: Pálla Zsanett), II. korcsoportban: Sárvár Kristály Mazsorett Csoport  show kategória: arany, pom-pon kategória  arany (csoportvezető: Csikós Györgyné, III. korcsoportban: Sárvár Ifjúsági Mazsorett Csoport show kategória kiemelt arany, pom-pon kategória  arany (csoportvezető: Csikós Györgyné).

A sárvári mazsorettek elnyerték a fesztivál Mosolydíját.

Az együttes számos helyen fellép a közeljövőben: így a gyermekmajálison a Csónakázó-tónál, május 28-án a VII. Sárvári Országos Mazsorett Fesztiválon. Előtte nap minősítik a csoportot menet és show kategóriában a mazsorett szövetség szabályai szerint. Júniusban Nemesócsára mennek  fesztiválra, júliusban görögországi Kos szigetére utaznak fesztiválozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!