Kultúra

2012.10.06. 04:52

Hétvégi programok Vas megyében

Koncert, színház, rendezvények Vas megyében. programajánlónk a hétvégére.

Vas Népe

Koncert

Szombathely
OÁMK Savaria Ifjúsági Centrum: szombaton érkezik a Divine Damnation, a helyi Verilun és a répcelaki Betrayer. Kapunyitás: 20 órakor.

Agora-Művelődési és Sportház: szombaton 21 órától a Vad Fruttik és a Heaven Street Seven lép közönség elé. Kapunyitás: 20 órakor.

Velem
Szent Vid-kápolna: szombaton 15.30 órától Sebestyén Márta énekel. Vendégei: Andrejszki Judit (csemballó), Caius Héra (lant).


Színház

Szombathely
Weöres Sándor Színház, színházterem: a Játék a kastélyban című előadást láthatják szombaton 15 órától a Mezey Mária-bérletesek. Márkus-terem: a Szigorúan ellenőrzött vonatok című darabra várják szombaton 19 órától a Kabos Gyula-bérleteseket.

MMIK, Mesebolt Bábszínház kamaraterme: vasárnap 10 órakor Paul Maar Felbukkan egy szombóc című darabját mutatják be.


Rendezvény

Szombathely
Agora_Gyermekek Háza: szombaton 9-12 óráig Kézműves kuckóba várják a gyerekeket. Téma: Tájkép  erdők, mezők kincseiből.

A Fekete István Állatvédő Egyesület szombaton zarándokutat szervez az állatok világnapja alkalmából. Gyülekező: 14 órakor a városháza előtt.

OÁMK Savaria Ifjúsági Centrum: vasárnap 15 órától Könyves Vasárnap címmel rendeznek családi játszóházat, kézműves foglalkozást, lesz többfordulós szellemi vetélkedő, könyvtári uzsonna.

Sárvár
Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár: az Országos Könyvtári Napok keretén belül vasárnap 9-12 óráig a III. Könyvtárút résztvevőinek lesz a fogadása.

Kertváros: Szombaton és vasárnap vidámpark és kirakodóvásár várja a szórakozni vágyókat.

Győrvár 
Szombaton, X. Kurucfesztivál: Kuruc Kupa, horgászverseny, lovas-hintós-jelmezes felvonulás, ünnepi megemlékezés, koszorúzás. 11.30-kor a faluházban Vasvár és kistérsége címmel kiállítás nyílik. Délután kulturális műsor, egészségügyi szűrővizsgálatok, bemutatók, kézműves foglalkozások, gyermekprogramok, este koncert, bál.

Celldömölk
Vulkán Gyógy- és Élményfürdő: ma este beltéri éjszakai vízimozi várja a fürdőzőket. A Halálos iramban: ötödik sebesség című filmet 21 órától vetítik.

Bük
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum: vasárnap 14.30-tól "Lunah" hastánc-show látható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!