Kultúra

2012.11.28. 16:23

Tíz év a LOGO-val

Szombathely - Jubielumi születésnapjára készül az MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálata a hétvégén.

Vas Népe

Tíz éve aktív segítői, pártfogói a fiataloknak a városban, a megyében.  Várhatóan benépesül majd a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ aulája és a környező folyosók a hétvégén, pontosabban  december elsején. Az MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálat ugyanis szombaton tartja tíz éves jubileumi rendezvényét.

Borsos László szolgálatvezető-ifjúságsegítő azt mondja nagy dolog az, hogy megélhették az elmúlt tíz évet, s a változások szelében most is bizakodóan tekintenek a jövőbe.  A tíz éves tapasztalat azt mutatja, szükség van a munkánkra, arra, hogy jelen legyünk a fiatalok életében, fontos, hogy teret tudunk adni a közösségi létnek. Ide bárki betérhet, eltöltheti hasznosan a szabadidejét, kortársakkal lehet, tanácsot, segítséget kaphat szakemberektől.

Az állandóság mellett folyamatosan igyekszünk lépést tartani és fejlődni, erős területünk most a kortárssegítés, ami évek óta nagy sikerrel működik  mondja a szolgálatvezető, aki a kezdetektől jelen van a LOGO életében. A LOGO szülinapozás 18 órától indul megnyitóval és az Év Önkéntese - a LOGO Ofjúsági Pont Hálózat díjátadójával. A születésnapi köszöntőket és jókívánságokat az ünnepi műsor követi, ahol a Szombathelyi Kötélugrók és Capoeira bemutatóznak, valamint zenél a Karak zenekar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!