Kultúra

2013.08.05. 22:00

Szabad mikrofon

A Szabad a mikrofon koncertsorozat keretében lépett színpadra a Frei Caféban Kiss Gábor, valamint a Skicc, Újvilág utca, Back in rock és a Clean Cut Psyhopaths zenekar .

Kummer Dóra

A program egy üde színfolt a tehetségkutatásban, mert az Uránia udvarban kihelyezett színpadon bárki megmutathatja tudását. A nézőközönséget pedig családias hangulat és a feltörekvő fiatalok produkciói várják. A kérdéses estén Kiss Gábor nyitott: egy szál gitárral állt színpadra. Repertoárja meglehetősen vegyes volt, szerepelt benne Quimby, 30 Y, Limp Bizkit, Green Day és Cseh Tamás dal is. Őt a Skicc zenekar követte, akik szintén többféle feldolgozást adtak elő, köztük Marilyn Mansont és Kispált is. Őket az Újvilág utca követte, akik saját dalaikat játszották, elhangzott pár szerzemény készülő lemezükről is.

A közönség élvezte játékukat, itt élénkült fel a hangulat, néhányan táncra is perdültek. Utánuk a kisfiúkból álló Back in rock zenélt. Játékuk kissé hamiskás volt, de van még ideje gyakorolni, hiszen csak 10-12 évesek. Az estét a Clean Cut Psyhopaths zárta, egy ausztrál fiatalemberrel az élen.

A programmal találkozhatunk még a nyáron, aki kedvet érez, hogy a szabadtéri színpadon kipróbálja magát, csak előzetes regisztráció kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!