Kultúra

2014.10.07. 07:51

Koltai Róbert javaslatára: a szombathelyi kisfiú, Ujhelyi Barna A játékkészítő című musicalben

Szombathely, Budapest - Koltai Róbert játssza az öreg királyt a Budapesten karácsony után színre kerülő új „kölökmusicalben”, A játékkészítőben.

Ölbei Lívia

Ráadásul az ő javaslatára választották ki a főszereplő kisfiú szerepére a szombathelyi Ujhelyi Barnát – ő lesz az egyik Peti, váltásban.

- Nagyon büszkék vagyunk Barnusra - mondja Ujhelyi Barna édesanyja, aki nem győzi megköszönni Koltai Róbertnek, hogy beajánlotta a szombathelyi kisfiút A játékkészítő című musical gyerekfőszerepére.

Fotó: Facebook

Barnának persze komoly castingon kellett részt vennie, hogy megkaphassa Petike szerepét (amelyet egy másik fiatal kollégával játszik majd, kettőzve).

A Tulipán Produkció bemutatójának videoklipje már elkészült, vasárnap lesz az olvasópróba Budapesten.

Ujhelyi Henrietta, Barnus édesanyja boldogan számol be a vadonatúj fejleményekről, és nagyon büszke a kisfiára, akit már több szombathelyi eblőadásból ismerhet a közönség. A Weöres Sándor Színház Máli néni-előadásában, Koltai Róbert rendezésében ő játszotta tavaly a dadarabban sok bonyodalmat okozó „gyereket", aztán A dzsungel könyvében is szerepet kapott: ő az egyik kicsi Maugli Horgas Ádám rendezésében. Legközelebb október 24-én és 25-én lép színpadra a nagy sikerrel bemutatott Dés-Geszti-musicalben.

Ami pedig A játékkészítőt illeti: Koltai Róbert játssza az „öreg királyt" a Budapesten karácsony után színre kerülő új „kölyökmusicalben". Az előadásban színre lép többek többek között Alföldi Róbert (ő a címszereplő), Pokorny Lia, Bereczki Zoltán, Oroszlán Szonja, Hajdu Steve és Szabó Győző is. Premier: december 27-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!