Kultúra

2016.11.30. 19:00

Vakvagány: Öröm ABC - Támogassa Horváth Nikolettát könyve megvásárlásával!

Szombathely - Könyv jelenik meg Horváth Nikoletta írásaiból lapunk támogatásával. A bemutatót december 8-án tartják.

Mehlhoffer Tamás

Öröm ABC: ezzel a címmel jelenik meg a jövő héten a Vas Népében is hetente publikáló Horváth Nikoletta könyve, amelyet lapunk ügyfélszolgálatain is meg lehet majd vásárolni. Érdemes is lesz, hiszen a lélekemelő olvasnivaló mellett a Vakvagányként ismert szerzőt is támogatja vele: a nálunk befolyó bevételt Nikolettának utaljuk át, ezzel is segítve a nehéz sorsát elképesztő lelkierővel viselő hölgynek.

A jövő csütörtökön megjelenő gyűjteményes kötet borítója

Niki ugyanis nagyon ritka betegségtől szenved, amely miatt 13 éves korában elvesztette látását, és azóta is naponta dialízisre jár. A szenvedés azonban - kívülről nézve - csak szófordulat az ő esetében, hiszen sportol, blogot ír, iskolákat, óvodákat látogat, és azokat bátorítja, akikről egyébként úgy gondolnánk, hogy a segítségükre szorul. Ezért is szavazták meg 2014 és 2015 fordulóján az Év Emberének egy országos vokson. Első találkozásunkkor beszéltünk arról a rovatról, amelyet azóta is rendszeresen ír a a Vas Népében. Jellegzetesen barokkos mondatai arról tanúskodnak, amit úgy fogalmaz meg: erőt adok másoknak saját keresztem cipelésével .

Az Öröm ABC dedikálással egybekötött bemutatója december 8-án, csütörtökön 17 órakor lesz az ŐrvidékHázban (Szombathely, 11-es Huszár út 40.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!