Kultúra

2017.02.15. 16:56

A Dal-döntő: tökélyre fejlesztik a Kalandort

A fővárosban próbál a Soulwave. A szombati A Dal-döntőre a koncertek hangulatát szeretnék odavarázsolni.

Tóth Kata

Továbbra is rengeteget próbálnak az MTVA Kunigunda útján levő stúdiójában. Szokják a kamerákat, és arra „gyúrnak”, hogy még dinamikusabb, energikusabb előadást mutassanak be szombaton, A Dal döntőjén. Huszár Ádám és Szabó Ferenc gitárosok, Fodor Máté énekes, Góczán Gábor basszusgitáros és Holdosi Attila dobos, a Soulwave zenekar tagjai ezt a hetet is Budapesten töltik. Tökélyre szeretnék fejleszteni a színpadi megjelenésüket szombatra. A zsűri és a közönség elismerésére is vágynak: az első válogatón öt mufurc srác lépett fel a stúdióban, ahogy ezt a zsűritagok megjegyezték. A múlt heti fordulóra kinyíltak, mosolyogtak, most szombatra hibátlan produkcióval akarnak előrukkolni.

Huszár Ádám telefonon mondta el: a koncertek hangulatát szeretnék megidézni, ami azért nehéz, mert a tévéstúdióban nem tudnak könnyen kapcsolatot teremteni a közönséggel. A múlt hétvégi szereplésük után azt tapasztalják: vagy nagyon szeretik az emberek a Kalandort, vagy nem. Köszönik a közönségnek a sok-sok szavazatot, ígérik, hogy nem okoznak csalódást. Lélekben tehát már a szombati döntőre koncentrálnak a fiúk. De utána is lesz nap, sőt hét. Jövő szerdán Soulwave-koncerttel Szombathelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!