Kultúra

2017.03.24. 19:15

Országos döntőre megy a kőszegi csapat

Az idei natúrparki vetélkedőt a kőszegi dr. Nagy László EGYMI csapata nyerte. Országos döntőre mennek.

Turbók Attila

A kőszegi Írottkő Natúrparkért Egyesület immár hatodik alkalommal szervezte meg hagyományos vetélkedőjét. A rendezvényeken - mely a kezdetekkor a 15 év 15 település címet viselte - az eltelt hat év alatt az Írottkő Natúrpark térségéből 170 csapatban 1221 jelentkező versenyzett óvodásoktól egészen felnőttekig-családokig. Az idei megmérettetésre nyolc négyfős csapat jelentkezett. - A verseny négy fordulóból állt, és témái természetesen a natúrparkok voltak - tájékoztatott Bakos György, a kőszegi egyesület elnöke. Az országos versenyt szem előtt tartva a feladatok már nemcsak az Írottkő Natúrparkról, hanem a Gerecse, a Vértes, a Szatmár-Beregi, a Körösök völgye, a Hét Patak Gyöngye, a Koppányvölgy, a Pannontáj-Sokoró és a Cserhát Natúrparkokról is szóltak.

Az idei vetélkedőt a Nagy négyesben egy kicsi nevű helyi csapat (Dr. Nagy László EGYMI: Balázs Krisztián, Máténé Csontár Gyöngyi, Szendiné Kovács Katalin, Kovácsné Marton Erika) nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!