Kultúra

2017.04.26. 17:00

Tűz és víz találkozik egy garzonlakásban

Celldömölk - A Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár színházi bérletsorozata igazi csemegével zárul május elsején.

Vas Népe

A budapesti Orlai Produkció előadása, a Bagoly és Cica egyrészt üde, fordulatos komédia (írta Bill Manhof, fordította Zöldi Gergely), másrészt két nagyszerű és népszerű színész játssza benne a főszerepet. Az a helyzet, hogy Felix - Szabó Kimmel Tamás - ifjú író, aki a nagy áttörésre vár. Szakadatlanul dolgozik a nagy regényen, amely majd híressé teszi, ám a kiadók sorra visszautasítják őt.

Szabó Kimmel Tamás és Jordán Adél Fotó: KMKK

Doris, a magát modellnek valló fiatal nő a jég hátán is megél - vagyis élne, ha hagynák. Őt játssza Jordán Adél. Dorisnak az éjszaka közepén mennie kell a lakásából, így hát Felixnél keres menedéket. Hogy talál-e, majd meglátjuk. Mindenesetre így találkozik össze egy kis garzonlakásban a tűz és a víz, ezúttal Pelsőczy Réka rendezésében. A celldömölki vendégjáték tehát május elsején (hétfő) 19 órakor kezdődik a művelődési központ színháztermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!