Kultúra

2017.07.19. 16:05

Először vonósok - Kezdetét veszi a Muzikum Promenád sorozat

SZOMBATHELY - Már most szombaton, aztán szeptember közepéig lesz mit hallgatni a Savaria Múzeum kertjében. Az időpont rendhagyó: általában dél-előtt lesznek az előadások, mintegy aláfestő zeneként a tartalmas hétvégékhez.

Vas Népe

A romantikát és a későromantikát hozza el az Isis Quartet most szombaton, július 22-én a Savaria Múzeum kertjébe, ezzel veszi kezdetét a Muzikum Promenád sorozat. A felújított és kerítéssel körülvett parkot délelőtt 10:30-tól tölti be a muzsika, meglepetéseket is ígérnek a szervezők. Egy héttel később, július 30-án Zsoldos Báró Zoltán érkezik. Az a koncert 16 órakor kezdődik majd. A hatvanas és hetvenes évek klasszikus rockzenéi vendégeskednek majd a múzeumparkban.

Augusztusban egy szombat délelőtt lesz zenés a múzeumnál: 5-én 10:30-kor lép fel a 2Beat duó. Kovács Ervin és Alföldi Alexandra magyar dalokat ígérnek a múltból és a jelenből.

Szeptemberre fúvószene marad: 16-án, szombaton 10:30-kor a Városi Fúvószenekar koncertje lesz hallható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!