Kultúra

2017.09.01. 15:40

Szentgotthárdon ünnepel Kern és Koltai

SZENTGOTTHÁRD A rendszerváltás óta bemutatott magyar filmek közül ma is kimagaslóan a Miniszter félrelép vezeti a nézettségi statisztikákat, a maga közel 700 ezer nézőjével. A főszereplő- és rendezőpáros, Kern András és Koltai Róbert kereken húsz éve mutatta be a vígjátékot, ebből az alkalomból a szentgotthárdi Csákányi László Filmszínházban ünnepelnek.

Vadas Krisztina

Az eseményhez a szervezők további izgalmas programokat is kapcsoltak, így jött létre a Kern-Koltai Napok, amely a filmvetítésen túl nem mindennapi színházi előadásokat is tartogat az érdeklődők számára.

Fotó: Archív

Szeptember 28-án kezdődnek a Kern-Koltai napok. 19 órától Lerajzolom percek alatt címmel Koltai Róbert önálló zenés kabaréját láthatják az érdeklődők a színházban. 29-én A miniszter félrelép című film vetítése után beszélgetés lesz Kern Andrással és Koltai Róberttel a film bemutatásának huszadik évfordulóján a Csákányi László Filmszínházban. A rendezvénysorozat harmadik napján, 30-án ismét a színházé a főszerep. 19 órától a Vígszínház és az Orlai Produkciós Iroda közös, A kellékes című előadását láthatja a közönség Kern Andrással a színházban. Eberhard Streul kortárs német író darabja, Parti Nagy Lajos átiratával egy színházi kellékes "one man show"-ja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!