Kultúra

2017.01.08. 18:45

A Mesebolt A Hold szerelmesei című előadását kínálja

Szombathely - A Hold szerelmesei című előadást ezúttal kamaszbérletében tűzi műsorra a Mesebolt Bábszínház. Nem tévedés: a bábszínház elképzelhetetlenül sok mindenre képes, nem csak gyerekekhez szól.

Ölbei Lívia

A bérletes előadások helyszíne a Mesebolt kamaraterme az MMIK-ban. Az időpontok: január 16-án, 17-én, 18-án, 19-én és 20-án, minden alkalommal 14.30-tól. Írta: Pallai Mara. Zene: Kiss Erzsi. Látvány: Polgár Péter. Mozgás: Fejes Kitty. Rendező: Tengely Gábor. Pierrot szerepében: Kovács Bálint, Columbina: Dénes Emőke, Harlekin: Janicsek Péter. Pierrot és Columbina gyerekkori barátok: Övék a békés városka egyetlen péksége.

Háromszög: Janicsek Péter, Dénes Emőke és  Kovács Bálint Fotó: Unger Tamás

Pierrot egész éjszaka dolgozik. Ismeri és szereti az éjszaka minden neszét és illatát, mégis alig várja a reggelt, hogy láthassa Columbinát. Évek óta szerelmes belé. Egy napon azonban különös idegen toppan be a kis üzletbe: a soha nem látott színekkel és ízekkel zsonglőrködő, világjáró Harlekin. Mi lesz ebből?

Vonzások és választások, az élet nagy problémái, amelyekről olyan nehéz beszélni. A színházban lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!