Kultúra

2006.07.06. 02:29

A néptánccsoport Egyiptomból jön

Körkép (VN) - Az UtcaFesztivált nyolcadszor rendezik meg, öt helyszínen Zamárdiban, Hévízen, Balatonalmádin, Zalaegerszegen és Budapesten. Július 2 ...

Mórocz Zsolt

Körkép (VN) - Az UtcaFesztivált nyolcadszor rendezik meg, öt helyszínen Zamárdiban, Hévízen, Balatonalmádin, Zalaegerszegen és Budapesten. Július 21-étől augusztus 6-áig minden városban három napon át tart, és rengeteg színes programot tartalmaz a zenei programok mellett lesznek interaktív játékok, versenyek, zsonglőrbemutatók, és minden helyszínen bemutatkozik a fesztivál díszvendége, az egyiptomi Alexandria Néptánc Csoport Egyiptomból. Körkép (VN) - Az UtcaFesztivált nyolcadszor rendezik meg, öt helyszínen Zamárdiban, Hévízen, Balatonalmádin, Zalaegerszegen és Budapesten. Július 21-étől augusztus 6-áig minden városban három napon át tart, és rengeteg színes programot tartalmaz a zenei programok mellett lesznek interaktív játékok, versenyek, zsonglőrbemutatók, és minden helyszínen bemutatkozik a fesztivál díszvendége, az egyiptomi Alexandria Néptánc Csoport Egyiptomból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!