Kultúra

2017.05.03. 18:10

Cintányéros cudar világ

Szombathely - Évekig láthatta a közönség Oszvald Marikát az előadásokban, de most egy igazi legendával tér vissza a produkció, amelyben a humor nagyágyúja, Koós János válik újra az operettek alakjává.

Vas Népe

Az édesanyák ünnepéhez közeledve látható újra a városban az ország leglátványosabb operettshow-ja, amely a napokban érkezett haza külföldi turnéjáról, és most egyetlen alkalommal lesz látható Szombathelyen.

2017-ben megújulva, több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenével, vadonatúj műsort, új látványvilágot és egy igazi legenda operettszerepre történő visszatérését ígérik a szervezők a szombathelyi színház- és operettkedvelő közönségnek.

A hagyományos operettgála sztárja a szombathelyi előadáson egy igazi legenda, Koós János lesz, aki ezen az estén operettszerepekben varázsolja el a nézőket mindenkit megkacagtató humorával és új repertoárjával.

A 80 éves Koós Jánosnak is tapsolhat a szombathelyi közönség

Az idén 80. születésnapját ünneplő sztár, aki évekig játszott a Budapesti Operettszínházban is, most hosszú évek után lesz látható újra operettszerepben.

A fiatalos, lendületes gálán egyebek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy és a Csókos asszony dallamai is felcsendülnek.

Ki ne ismerné ezeket a világhírű magyar dalokat? A magyar operettkomponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. Ezt teszik most is, az operettvilág fiatal sztárjainak előadásában Szombathelyen, az Agora - Művelődési és Sportház színpadán vasárnap 19 órakor.

Lepje meg szeretteit anyák napja alkalmából az ország leglátványosabb operettshowjával!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!