Kultúra

2011.02.04. 13:50

Fizetnek, ha meggondolod magad

Továbbra is visszafizetési garanciát vállal a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola szakirányú továbbképzésein: ha a hallgató az első négy hétben meggondolja magát, és abbahagyja a képzést, visszakapja a befizetett tandíját.

MTI

Az intézmény MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a garanciát első alkalommal, a tavalyi szemeszterben vezették be, egyedülálló módon. A tapasztalatok szerint az elmúlt félévben a szakirányú továbbképzési szakokra 277 első szemeszteres hallgató jelentkezett, ebből 10-en (a diákok 3,6 százaléka) jelezték, hogy élnének a visszaigénylés lehetőségével. A hallgatók a képzés megszakításának okai között többnyire a magánéleti vagy a munkahelyi körülmények váratlan megváltozását jelölték meg, néhány esetben a képzési tartalmat illető tájékozatlanság, a rossz választás miatt döntöttek így.    
   
A BKF jelenleg 17 alapképzési szakot, 4 mesterképzést, 8 felsőfokú szakképzést és 22 szakirányú továbbképzést kínál a kommunikáció, az üzleti tudományok, a turizmus és a művészet területén.
   
A képzésekről személyesen is lehet tájékozódni a február 10-i nyílt napon, amikor a főiskola a mester- és a szakirányú továbbképzési szakokról tart tájékoztatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!