Kultúra

2006.07.06. 02:27

Godot-ra várva, három estén át

Zsámbék (VN) - A hét végén megkezdődik a zsámbéki színházi évad, a település melletti volt katonai raktárbázisból kialakított kulturális centrumban ...

Mórocz Zsolt

Zsámbék (VN) - A hét végén megkezdődik a zsámbéki színházi évad, a település melletti volt katonai raktárbázisból kialakított kulturális centrumban. Elsőként pénteken este a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház mutatkozik be, másnap a sepsiszentgyörgyi Tamási áron Színház tűzi műsorra, július 9-én pedig a beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház művészei előadásában láthatják az érdeklődők Beckett Godot-ra várva című abszurdját. Zsámbék (VN) - A hét végén megkezdődik a zsámbéki színházi évad, a település melletti volt katonai raktárbázisból kialakított kulturális centrumban. Elsőként pénteken este a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház mutatkozik be, másnap a sepsiszentgyörgyi Tamási áron Színház tűzi műsorra, július 9-én pedig a beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház művészei előadásában láthatják az érdeklődők Beckett Godot-ra várva című abszurdját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!