Kultúra

2011.04.18. 15:30

Hétvégi képgalériák: juhászkutyák, vásározók, kommandósok, virágkötők, virrasztó diákok, és motorosok

Nehéz egy kalap alá venni a hétvégi eseményeket, hiszen van köztük pár tucat kutya, egy csapatnyi kommandós, több iskolányi diák, külföldi virágkötők, vásározók innen-onnan, és több bandányi motoros. Hétvégi képgaléria-összegző.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A képgalériák a beillesztett képekre kattintva érhetők el.

Immár huszonkettedik alkalommal rendezik meg a háromnapos Savaria Floriadae virágkötészeti kiállítást a megyeszékhelyen. Cikkünk ide kattintva olvasható.

Szombaton délelőtt rendezték meg a HNJE, Hunnia-Rex Német Juhászkutya Egyesület Fajtakiállítását a MEOE kutyaiskolában. Megannyi kutya lepte el a környéket, kicsit úgy éreztük, mintha egy Rex felügyelő, vagy Kántor-remake casting-ján lennénk.

Cikkünk a HNJE Fajtakiállításról ide kattintva olvasható.

A múlt héten Szezonnyitó Felvonulást rendeztek a városban a Szombathelyi Motorosok Közhasznú Egyesület tagjai. Most a VIPERS Túra Motor Sport Egyesület rendezett tavaszi évadnyitó túrát, felvonulást, bulit. Megannyi csillogó két, három s olykor négykerekű motor (quad) részvételével. Az Árkádiánál lencsevégre kaptuk a motorosokat és a buliból sem maradtunk ki.

A hétvégén rendezték meg a Szent György-napi vásárt is a múzeumfaluban

Szent György-napi cikkünk ide kattintva olvasható.

Szombaton a szakközépiskolások nem térhettek nyugovóra, hiszen aznap rendezték meg a 24 órás vetélkedőt, az Aludj máskor!-t, immáron nyolcadik alkalommal, cikkünk itt olvasható

És végül, de nem utolsó sorban, a Holdfényliget extrém tornya, az ország legmagasabb mászófalának avatása, amelyen kommandósok is részt vettek. Cikkünk itt található, képgaléria pedig a fotóra kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!