Kultúra

2011.08.09. 12:33

Iskolakezdés: a Pannon Lapok Társasága is segített

Veszprém - A szeptemberi iskolakezdéshez kapott anyagi segítséget 650 szerencsés olvasónk. Az iskolakezdés minden évben nagy kiadást jelent a családoknak, ezért a tanszervásárlás költségeihez lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága is szeretett volna hozzájárulni. Iskolaköteles gyermeket nevelő előfizetőink részére ezért pályázatot hirdettünk.

Matolcsi Renáta

- Akciónk keretében 650 előfizetőnket ötezer forint értékű iskolakezdési utalvánnyal támogatjuk, amely bármire levásárolható, ami az iskolakezdéshez szükséges - mondta el a kedd reggeli, közjegyző által felügyelt sorsoláson Lang Zsuzsa marketingmanager. - Több ezer helyen használhatóak fel az iskolakezdési utalványok: a hiper- és szupermarketektől kezdve a könyvesboltokon és a papír-írószer üzleteken át a ruházati és sportboltokig.

A támogatottak közé azon olvasóink kerülhettek, akik minimum egy éve megszakítás nélkül napilap-előfizetők és legalább egy iskolaköteles gyermeket nevelnek. A részvétel nagyon egyszerű volt, a napilapokban megjelent szelvényt kellett kitöltve visszaküldeni, illetve egy egyszerű kérdésre válaszolni. Több mint kétezer  Zalai Hírlap, Vas Népe, Napló, Fejér Megyei Hírlap és Dunaújvárosi Hírlap  olvasónk élt a lehetőséggel. A Dunaújvárosi Hírlap esetében 50, a többi lapunknál 150-150 előfizető nevét húztuk ki a sorsoláskor.
 
A marketingmanager hozzátette, a szerencsés nyerteseket értesítik, a sulicsekkeket pedig hamarosan postázzák számukra, így a családoknak lesz idejük még augusztusban levásárolni azokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!